Släktforskning
Så släktforskar du på nätet
 

Fråga

Jag söker efter min far cs75 år..han heter arvo vepsäläinen sista boendet i lahti..han lämnade mig och min bror ari när jag var ca 3 månader . Tyvärr har mamma gått bort för några år sen hon hette terttu maria yrjänä innan hon gifte sig sen blev det aikio i efternamn min mor bodde i himanka när hon var ung ..min far har en dotter som är ca 50år kanske namnet maria ?hans son vet jag ej ungefär lika gammal som jag 48år. .det enda jag har av min far ett foto på honom när han var yngre man ..vet ej vart jag ska vända mig till vill gärna försöka få kontakt med honom och mina halvsyskon ..jag föddes den 24 november 1967 i Helsingfors. Tacksam för all hjälp mvh: katja aikio

Svar

Nu lägger jag ut alla frågor som väntat på något slags svar en längre tid, så kanske hjälpen kommer från någon som vet eller forskar på samma person. Det finns inget bättre än släktforskarnätverkande!

 

Det går bra att kommentera här och har man riktigt intressanta uppgifter till frågeställaen får man gärna kontakta mig, så förmedlar jag kontakten vidare till frågeställaren. sara[snabela]slaktforskning.info. 

 

Viljan och nyfikenheten att hjälpa er som ställt efterlysningsfrågor här är stor, dels för att man själv lär sig väldigt mycket av sådana här omväxlande frågeställningar och dels för att jag älskar att hjälpa folk hitta sina rötter och få svar på sina frågor.

 

Men tyvärr har jag inte möjlighet att forska åt alla som letar försvunna släktingar utan att få betalt för min tid. Vill ni ha hjälp med uppdragsforskning är ni välkomna att kontakta mig på sara[snabela]slaktforskning.info. Mina släktforskningtjänster läser ni mer om på www.bevaraminnen.se

 


 
Kommentarer
 
Inga kommentarer registrerade.
 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till frågor/svar
 
 
 
Om frågan/svaret
Datum: 2017-01-02
Taggar:  Finland
Kategorier:  EFTERLYSNINGAR
Antalet visningar:  740